WERKEN BIJ

Werken Bij Buro Fondsenwerving

BF Adviseur

Wil jij maximale impact voor een betere wereld? Werken bij Buro Fondsenwerving betekent dat je aansluit bij een organisatie die de wereld een beetje mooier en beter wil maken. En jouw invloed reikt daarin ver. Je creëert immers een duurzame relatie tussen een goed doel en een partner bedrijf.

Als adviseur bij Buro Fondsenwerving maak je deel uit van een hecht team waarbij de ontwikkeling van jou als persoon centraal staat. Al onze adviseurs worden in een assessment getest op 3 belangrijke competenties; empathisch vermogen, pro-activiteit en resultaatgerichtheid.

BF Academy

Het programma van de BF Academy is erop gericht onze adviseurs te trainen in de specifieke kennis en vaardigheden die ze nodig hebben in hun adviseurschap; probleemoplossend verkopen, O.E.N (Open, Eerlijk, Nieuwsgierig) gedrag- en vraagtechnieken, jezelf positioneren, behoeften analyse, omgaan met bezwaren, etc.

De trainingen worden gegeven door ervaren trainers waarbij we gebruikmaken van praktijksimulaties (rollenspelen), het delen van best practices en meelopen in de praktijk.

Wil je meer weten over werken bij Buro Fondsenwerving?

Neem contact op

Werken als adviseur bij Buro Fondsenwervring? Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor het assessment.